Wednesday, March 21, 2007

Το άρθρο του Έθνους

Σαν συνοδευτική φωτο η Μόνικα Μπελούτσι.
(στο τέλος του ποστ ακολουθεί κουίζ)


Εγκλήματα, ταξίδια και σπάνια ουίσκι

Τον γνωρίζαμε ήδη από τα βιβλία του (Όσο υπάρχει αλκοόλ υπάρχει ελπίδα, Ο Mεγάλος Θάνατος του Βοτανικού, Η απαγωγή του εκδότη). Ο συγγραφέας Δημήτρης Μαμαλούκας από τον περυσινό Ιούνιο διαθέτει στο δίκτυο το δικό του μπλογκ. Τον συναντάμε στη διεύθυνση: http: mamaloukas.blogspot.com. Κι απολαμβάνουμε στα ποστς τη γνωστή συγγραφική του τρέλα: φαντασία που να τσιμπιέσαι, χιούμορ μέχρι τελικής πτώσης, ποίηση και μια έμφυτη σουρεαλιστική διάθεση, ευθύβολες κριτικές συνηθέστατα αστυνομικών βιβλίων. Αλλά και μικρές δικές του ιστορίες στο γνωστό του ύφος και στυλ.

Αγαπημένα ποστς, όλα τα.. αλκοολούχα (ιδιαιτέρως τα μαλτ), τα μικρά νοσταλγικά του κείμενα, το αμίμητο «εργαστήρι του καλλιτέχνη», οι πέντε αλήθειες του «Μια φορά έσπασα το ντιβάνι του ψυχαναλυτή κι εκείνος μ' έδιωξε» και βεβαίως εκείνα που αφορούν τον Πρεβέρ.

Στην εύλογη ερώτηση, τί μπορεί να κάνει έναν συγγραφέα που έτσι ή αλλιώς κατά κάποιον τρόπο επικοινωνεί (γράφοντας και με τα βιβλία) να ανοίξει και μπλογκ, απαντά ο ίδιος ο συγγραφέας:

«Εδώ η επικοινωνία είναι σαφώς πιο άμεση και μπορεί να περιλαμβάνει κι άλλα θέματα εκτός της λογοτεχνίας ή των θεμάτων των βιβλίων μου. Στο μπλογκ μου, παρόλο που γράφω επωνύμως, μπορώ να βγάλω έναν πιο χαλαρό εαυτό και ταυτόχρονα να θίξω μεγαλύτερη γκάμα πραγμάτων. Το μπλογκ μου περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα, από εγκλήματα μέχρι κριτικές λογοτεχνικών βιβλίων κι από ταξίδια έως σπάνια ουίσκι. Χωρίς πίεση, χωρίς λογοκρισία, χωρίς δήθεν, χωρίς την ξύλινη γλώσσα των ειδικών περιοδικών. Αυτό είναι κάτι που με διασκεδάζει και πιστεύω και τους αναγνώστες. Ένα μέρος της συγκεκριμένης γοητείας οφείλεται βέβαια και στους ίδιους τους επισκέπτες. Αυτοί, και κυρίως τα σχόλιά τους, αποτελούν τον καθρέφτη του ποστ που ανεβάζεις. Συχνά διαβάζεις σχόλια πιο ενδιαφέροντα από το ποστ, ή που το συμπληρώνουν, όμως υπάρχουν και ποστ που τα σχόλια περιττεύουν. Συνειδητά δεν επιθυμώ να τοποθετήσω έναν ειδικό «μετρητή» ώστε να βλέπω την επισκεψιμότητα του μπλογκ μου. Δε μ’ ενδιαφέρει καθόλου, αφού δε στοχεύω σε τίποτα άλλο παρά να κάνω το «κομμάτι» μου. Απ' τη στιγμή που ανεβάζω κάτι στο διαδίκτυο ξέρω ότι μπορεί να μην το δει κανένας ή να το δουν χιλιάδες. Σε γενικές γραμμές βλέπω τα μπλογκ μια καλή περιπέτεια που όσο διαρκέσει. Δεν μπορώ να πω ότι έχω επηρεαστεί λογοτεχνικά, ή τουλάχιστον σημαντικά. Είμαι το ίδιο απαιτητικός από τον εαυτό μου, γράφω το ίδιο δύσκολα και διαβάζω μάλλον λιγότερο. Απ' την άλλη έχω κερδίσει μοναδικές ματιές γύρω απ' τη λογοτεχνία και τη βιβλιοφιλία όπως του Librofilo και του book-attack. Πιστεύω ότι το μέλλον της κριτικής της λογοτεχνίας είναι σε τέτοια μπλογκ. Κι αυτό είναι αναμφισβήτητα υπέρ της κριτικής, αλλά και των συγγραφέων. Το καλύτερο όμως είναι ότι έκανα καινούργιους φίλους. Λίγους και καλούς. Κι αν κλείσει κάποτε το μπλογκ, αυτοί είμαι σίγουρος ότι θα μείνουν».

Ευχαριστώ για άλλη μια φορά την κ. Ελένη Γκίκα που μου έκανε την τιμή να με φιλοξενήσει στην εβδομαδιαία στήλη της στο Κυριακάτικο Έθνος.
Οι μεγάλοι έρωτες (Λιμπρόφιλος - Νουβάντας), βλέπετε, δεν κρύβονται.
Αν έχω μετανιώσει σε κάποιο σημείο της «συνέντευξης» είναι στον αριθμό των φίλων. Λέω «λίγους». Μου φαίνεται πως πρέπει να αναθεωρήσω… Πολλούς και καλούς.
Αλλά μην ξεχνάτε το σλόγκαν μας:
Σας αγαπώ όλους!
(Αλιφέρη γίναμε!)


Κουίζ: ποιος από τους έξι άρρενες είναι η μεγάλη αγάπη της Μόνικα Μπελούτσι;
Προσέξτε τη διατύπωση της ερώτησης.
Ο νικητής-τρια κερδίζει δόξα καθώς το όνομά του -ης θα φιλοξενηθεί για λίγες μέρες στη μαρκίζα μου. Αν βρεθούν περισσότερες από μία σωστές απαντήσεις θα ακολουθήσει κλήρωση.




Μπράντης Πίτης Τζούντος Λόος Γιώργος Κλούνης
Βιτσέντζος Κασέλης (Αγνώστου ταυτότητας) Δημήτρης Μαμαλούκας

31 Comments:

Blogger scalidi said...

Χίλια μπράβο, πάλι!
Καλά δεν μπορούσες να βρεις το Γεώργιο Κλούνη (έρωτα της ζωής μου) σε π[ιο γοητευτική πόζα, είναι χαζοχαρούμενος εδώ; Με ανταμείβει ωστόσο ο Μπράντης Πίτης (What a pitty! που μου τον έφαγε η τζολί

21/3/07 5:05 PM  
Anonymous Anonymous said...

...τα αισθηματα ειναι αμοιβαια καλε μου φιλε!

στο κουιζ δεν απαντω γιατι εχω inside info..

21/3/07 5:34 PM  
Blogger georgia tsokou said...

Καταρχήν τα είπες υπέροχα πάλι. Μπράβο καλέ μου Demetrio.
Όσο για την ερώτηση της ημέρας, τί να πω... Είναι πλέον γνωστό σε όλους ότι για τα μάτια σου σέρνεται στα πατώματα, ζει κι αναπνέει η Μόνικα. Να κρυβόμαστε; Την έχω δει πώς σε κοιτάζει άκαρδε. Κι εσένα το μυαλό σου ακόμη στη Λιζ. Μα πώς μπορείς και αντιστέκεσαι, μου λες;
(αυτοί οι άλλοι ποιοι είναι καλέ; τίποτα άγνωστοι κομπάρσοι υποψιάζομαι) :-))

21/3/07 6:22 PM  
Blogger fevis said...

Μια που το έθιξες, και παρόλο που ξέρω για την σχέση σας και δεν μου αρέσει να κακολογώ τις παλιές σου αγάπες, το ξέρεις πως η Μόνικα τελικά είναι κακόγουστη? Και πιο μικροαστή από ότι φανταζόμασταν... Πήγε και παντρεύτηκε η χαζοβιόλα... Αυτόν τον Βιτσέντζο που είναι και τα χάλια του.... Ευτυχώς να λες που γλύτωσες και από τα τηλεφωνήματα μέσα στην νύχτα... Ξεχνάς που μας είχε κάνει άνω κάτω πέρσυ? Που σε έπαιρνε και έκλαιγε μέσα στην νύχτα? Και δεν ε΄θχε καταφέρει να μα΄θει και την διαφορά της ώρας... Ωραία κοπέλα αλλά χαζή....

21/3/07 6:26 PM  
Blogger scalidi said...

και να συμπληρώσω για να απαλύνω τον πόνο σου: βλέπεις ότι το πρόσωπό της έχει "σπάσει", μια θαμπάδα καλύπτει την παρουσία της και τέλος πάντων οφείλεις να την αντικαταστήσεις με νέο αμόρε (από Χόλιγουντ και πάνω, όπως πάντα), αναμένουμε τη νέα σου μπλογκική συνοδό (κοίτα μη ζηλέψει το εξαφανισμένο άλεφ)

21/3/07 6:49 PM  
Anonymous Anonymous said...

Ζηλεύω ήδη! Που δεν είμαι πουθενά! Ούτε "μεγάλοι έρωτες"... κι αναζητά μάλιστα νέο πρόσωπο για μαρκίζα! Αφού να φανταστείτε η... Φράου Χέλγκα με παρηγορεί!
Εύγε Φρόυντ Μαμαλούκα! Σταυρούλα, ένα άλεφ που σέβεται τις ιδιότητές του, δεν ζηλεύει ποτέ! (τώρα εσείς από το "ήξεις αφήξεις" ό,τι σας κάνει κρατάτε!) Ψηφίζω, εννοείται, Μαμαλούκα, δαγκωτό! (έχει βάλει, βέβαια, και όλους τους χάλια!)

21/3/07 7:06 PM  
Blogger scalidi said...

η παγίδα στο κουίζ είναι η λέξη "άρρενες";

θέλω κι εγώ να μπω στη μαρκίζα πρώτο όνομα με τεράστια φωτεινά γράμματα κι ας είμαι λουλουδού, θα τραγουδήσω εν ανάγκη και θα σπάσω πάλι τις οθόνες σας...

άλεφ, το ξέρω. εγώ πάλι ζηλεύω εκείνο το γουρούνι-κατοικίδιο που συγκατοικούσε μαζί του ο Γιώργος ο Κλούνης που λέει και ο μαμαλούκ


άντε με έκανε και γέλασα πάλι σήμερα ο δεμ ο λουκ...

21/3/07 7:15 PM  
Blogger ioeu said...

δολ(ι)οφονικό βλέμμα σε 3/4...

21/3/07 7:48 PM  
Blogger scalidi said...

του μαμαλούκ, εννοείτε; εμ, έχει σκοτώσει κόσμο και κοσμάκη στα βιβλία του...ρωτήστε κι εμάς που τα διαβάσαμε

21/3/07 7:55 PM  
Blogger Librofilo said...

Συγχαρητήρια γιά τη συνέντευξη.Τα είπες "τα δικά σου" πάλι βρε άτιμο...Γιατί εκθέτεις όλους τους ξενέρωτους,αφού το ξέρεις ότι δεν πιάνουν μία μπροστά σου?

21/3/07 8:54 PM  
Anonymous Anonymous said...

Νομίζω ότι είναι ο Ντανιέλ Οτέιγ της πάνω αριστερής φωτό. Σωστά;

21/3/07 9:19 PM  
Blogger mamaloukas said...

αγαπητοί φίλοι με συγκινήτε. τι ανταπόκριση. παρακαλώ μην κατηγορείτε τη Μόνικα, όσο για τη Λίζ την ξεπέρασα πια, τι διάολο.
ιοεου
μ' αρέσετε (θα μαγειρέψω την κλήρωση)
Χρυσόοθεμις
καλόοοο

21/3/07 9:45 PM  
Blogger Ελπίδα said...

Μα φυσικά ο Δημήτρης Μαμαλούκας!
Και πάλι συγχαρητήρια και σε σένα και στην κ. Ελένη Γκίκα και στο Έθνος!
Μ' αρέσει το χιούμορ σου!
Καλό σου βράδυ!

21/3/07 11:15 PM  
Anonymous Anonymous said...

μπράβο, συγχαρητήρια για τη δημοσίευση!

όσον αφορά την ερώτηση. να σε ρωτήσω εγώ...

θέλεις να απαντήσουμε σύμφωνα με την επιθυμία σου ή σύμφωνα με την πραγματικότητα;

22/3/07 12:05 AM  
Blogger aura voluptas said...

Εεεε ... Να πάρω τη βοήθεια του 50/50 ? ( από τη μια τα αντιφλεγμονώδη , από την άλλη τα αποψινά κρασάκια , πάει ο εγκέφαλος , συγχωρέστε με ... )

Δεν ξέρω ποιόν θέλει η Μόνικα . Μπορώ όμως εγώ στο μεταξύ , να αποσυρθώ μετά του Γεωργίου Κλούνη παρακαλώ ? Μέχρι να βρείτε εσείς τη λύση του κουϊζ δηλαδή ...

Και μη νομίζετε ότι η κοπέλα δεν πόνεσε για σας , άσπλαχνε κε Μ. Νααα δυο άσπρες γκουμουτσότριχες στην κεφαλή της , από τον καημό της ! Και πόσες άλλες θα κρύβει ...

Συγχαρητήρια στην κα Γκίκα . Χάρηκα πολύ που στο άρθρο είσασταν για μια ακόμη φορά ο τρομερός εαυτός σας .
:-)))

Μην αλλάξετε ποτέ αγαπητέ . Έτσι πάντα , αληθινός .

Enough said . This blog rules !!!!

22/3/07 1:45 AM  
Blogger George Glikofridis said...

Σιγά πια λυσσάξατε όλες!
Η Μόνικα είναι ο στόχος σας όχι η συνέντευξη. Μια χαρά τα είπε αλλά εσάς η Μόνικα σας νοιάζει όχι η συνέντευξη... Και καλά "Α τι καλά που τα 'πες! Μπράβο μπράβο!" δηλαδή με άλλα λόγια "Εμάς κοίτα εμάς! Εμάς Δημήτρη μου εμάς! Άστην αυτή τη σιτεμένη! Εμάς κοίτα!"
Σύντροφε! Υπάρχει ένα φιλμ που ακούει στον τίτλο "Irreversible". Εκεί υπάρχει μία γυμνή (γυμνότατη) ερωτική σκηνή με τον Βιτσέντζο και το super πλάσμα (τη Μόνικα ήθελα να πω συγγνώμη), ένα μονοπλάνο με την κάμερα τοποθετημένη στο ταβάνι αλλά υπό γωνία, όχι κάθετη, και με τα χρώματα του δέρματος, (πολύ κοντά στα χρώματα των γυμνών σκηνών του "Μάτια ερμητικά κλεισά"), όπου το ανδρόγυνο και στη ζωή αλλά και στη συγκεκριμένη ταινία επιδίδεται σε περιπτύξεις όχι τόσο καθαρά σεξουαλικές αλλά τουλάχιστον ερωτικές. Το ζήτημα λοιπόν της συγκεκριμένης σκηνής δεν είναι το σεξ, μια που επί της ουσίας δεν συμβαίνει, αλλά αυτά τα δύο super human creatures γυμνά σ' ένα κρεβάττι.
Εκεί, βλέπεις, τι θα πει, "είμαι δείγμα ομορφιάς για το ανρθώπινο είδος και το ξέρω". Και βεβαίως το ίδιο ισχύει και για τον Βιντσέντσο.
Γι' αυτό κορίτσια ησυχάστε, τον Μαμαλούκα τον θέλει για τον ελεύθερό της χρόνο η Μόνικα. Γιατί κατά τα άλλα την έχει ξετρελάνει ο Γάλλος. Και δικαίως... Οπότε, που να του μείνει χρόνος και για 'σας του συντρόφου...
Αν μου αρέσει εμένα η Μόνικα; Όχι περισσότερο από την Γουαϊνόνα Ράιντερ πάντως...
(Πάλι σύντομος ήμουν...)
http://en.wikipedia.org/wiki/Irréversible

22/3/07 9:11 AM  
Blogger ioeu said...

Να μην κανονίσω δηλαδή φαγητό για σήμερα...
Ωωωωραίος!

22/3/07 9:21 AM  
Blogger Librofilo said...

Η σκηνή στο "Μη αναστρέψιμος" εξαιρετική,αλλά με "έστειλες" βρε Γιώργο,νομίζω ότι η Γουινόνα θα σε ερωτευόταν εάν μάθαινε ότι την συγκρίνουν με την Μόνικα.By the way,μ'αρέσει κι'εμένα αλλά η Μόνικα παίζει σε άλλη κατηγορία,εκεί που έπαιζαν η Αβα Γκάρτνερ,η Γκρέις,η Μέριλιν,η Λωρήν,η Βερόνικα Λεηκ και άλλες...Γιά να μη ξεχνιόμαστε όμως και ο Μαμαλούκας παίζει σε άλλη κατηγορία...

22/3/07 9:57 AM  
Blogger mamaloukas said...

Πω πω Λίμπρο μ' ανέβασες
Γλυκοφρύδη φίλε μου. ωραία τα έγραψες, εκείνο όμως με τη Γουινόνα μ΄έστειλε. φανέρωσες μωρέ ότι ήσουνα στην Ελβετία. δεν πειράζει όμως κάποτε γνώρισα έναν που έβρισκε πιο όμορφη την Άννα Διαμαντοπούλου και την Σεγκολέν απ' τη Μόνικα
χαχαχαχαχαχαχαχα
Ιοεου
συγνώμην εγώ για δόξα εμίλησα
όνομα μαρκίζα, δέχεστε καλέ;

Γλυκοφρύδης δεν απάντησε λοιπόν καιρός για το σεντονάτο σχόλιο που είχαα ετοιμάσει:
.....
Λοιπόν ο ioeu απάντησε σωστά χωρίς να δώσει όμως ολοκληρωμένη απάντηση. Η επιτροπή μετά από ώρες ώριμης σκέψης αποφάσισε να κρίνει την απάντηση του ως σωστή και έγκυρη.
Η Χρυσόθεμις έδειξε τη σωστή φωτο αλλά έδωσε λάθος όνομα, δυστυχώς δεν μπορούμε να θεωρήσουμε σωστή την απάντηση, λυπάμαι.
Η Ελπίδα έδωσε λάθος απάντηση υποδεικνύοντας τον άνδρα της τελευταίας φωτο.
Αλεξάνδρα, δυστυχώς δεν δίνονται περαιτέρω εξηγήσεις, νομίζω πως η διατύπωση της ερώτησης τα έλεγε όλα.
Άρα νικητής ο φίλτατος ieou! Συγχαρητήρια αγαπητέ!
Η σωστή απάντηση ήταν ο πρώτος εικονιζόμενος πάνω αριστερά, ο Μπράντης Πίτης. (αν δεν καταλάβατε υπήρχαν και τα ονόματα των εικονιζόμενων στις φωτο).
Ναι, φίλοι, αυτός είναι η μεγάλη αγάπη της Μόνικα, η φλόγα της οποίας καίει από το σωτήριο έτος 1990 στις μακρινές Ιταλίες τότε που το Μονικάκι προσπαθούσε να αναρριχηθεί στον επικίνδυνο και απόκρημνο κόσμο του μόντελινγκ κλείνοντας το μάτι στον ονειρικό κόσμο του κινηματογράφου κι ο Μπράντης ήταν ένα απλό αμούστακο παλικάρι που σπούδαζε το βλοσυρό κόσμο του Χάιντεγκερ και του Χούσερλ ονειρευόμενος ποιος ξέρει τι δόξες και τιμές.
Ο έρωτάς τους δεν άργησε να έρθει, αρκούσε η αγορά ενός περιοδικού για να χτιστεί μέσα στην ζωηρή καρδιά του νεανία μας ένα ανομολόγητο πάθος προς την σαφώς ψηλότερή του Μόνικα, ενώ εκείνη θαρρείς δαιμονισμένη απ’ αυτό το καθ’ υποβολήν λάγνο βλέμμα δεν μπόρεσε να του αντισταθεί και εξ’ αποστάσεως πάντα, να παραδοθεί σχεδόν αμαχητί στα στιβαρά του μπράτσα και να βρει επιτέλους αυτό που όλες οι γυναίκες θα ήθελαν.

Το κουίζ βέβαια έκρυβε παγίδες, καθότι ο Βιτσέντζος Κορνάρος-Κασέλης είναι μεν παντρεμένος με τη Μόνικα, βλέπετε η ζωή ε΄χει πολλά σταυροδρόμια και σπανίως κάποια καθοδηγητική ταμπέλα αλλά φυσικά ΔΕΝ είναι η μεγάλη της αγάπη.

Όσο για τον σχετικά άγνωστο και ασήμαντο Δ Μαμαλούκα (τον τελευταίο εικονιζόμενο) που απαντήσατε μερικοί, νομίζω πως έχει άλλη σχέση…

22/3/07 11:19 AM  
Blogger ioeu said...

(η αναφορά στο φαγητό έγινε εξ αφορμής του "θα μαγειρέψω την κλήρωση"

Μόλις την είδα την μαρκιζούλα και γελάω με την ψυχή μου (από το διπλανό σπίτι θα σταυροκοπιούνται...)
Οποία τιμή, φίλτατε Mamalucius...
Κάτι πρέπει να κάνω κι εγώ για σας...
Η χάρη θέλει αντίχαρη και πάλι χάρη μένει...

22/3/07 12:28 PM  
Blogger mamaloukas said...

Όχι αγαπητέ μου ioeu δεν πάει έτσι. δεν πρέπει τίποτα να κάνετε για μένα. και μόνο που έρχεστε στο μπλογκ μου ευγενικά αρκεί. εγώ σας διαβάζω αλλά φοβάμαι να σχολιάσω μήπως κάποιος που σας επισκέπτεται μπει εδώ μέσα και τρομάξει!
σωστό για το μαγείρεμα δεν πήγε ο νους μου ο περιορισμένος.
φιλιά πολλά

22/3/07 12:44 PM  
Blogger mamaloukas said...

ioeu
ήρθε και το βιντεάκι
ευχαριστώ πολύ
(βέβαια έχω και μερικά amatoriali με τις προσωπικές μου στιγμές με τη Μόνικα τα οποία αν πουλούσα θα έλυνα τα όποια οικονομικά προβλήματα της ζωής μου, αλλά φυσικά η αγωγή μου δεν μου επιτρέπει να το κάνω ποτέ).

άλεφ μου πού είσαι;
ούτε έπαιξες... σε κατέβασα κι από μαρκίζα... πω πω
φιλιά πολλά

22/3/07 12:52 PM  
Anonymous Anonymous said...

Εκεί που με βάλατε, είμαι, το ξεχνάς; Κι έπαιξα, αλλά ούτε που μου δίνεις σημασία! (δεν ψήφισα Φρόυντ - Μαμαλούκα, δαγκωτό;) Την είδα την αποκαθήλωση, αλλά βλέπεις άλεφ- υπεράνω! Όμως, καλού - κακού, για περάστε το Σάββατο διότι η Φράου κάτι θέλει να σας πει! Αντε βρε και επειδή σ' αγαπώ, πόλλά φιλιά (και να θυμάσαι να με βγάζεις πού και πού απ' το μπουκάλι, γιατί θα σκάσω!) άσε που το το σκάω και πάω και παραδίπλα, δηλαδή, και μ' ένα άλεφ άπιστο να σε δω τι θα κάνεις! αινιγματικό άλεφ

22/3/07 1:36 PM  
Blogger mamaloukas said...

Alef
άτακτο
άν ψήφισες Μαμαλούκα δυστυχώς χάσατε. καλή φατσούλα ο μικρός αλλά στην καρδιά της Μόνικα δεν παίζει.
κι εγώ έχω κάτι για σένα.
από πού να περάσουμε το Σάββατο;

22/3/07 1:48 PM  
Anonymous Anonymous said...

Από το σπίτι της Φράου, φυσικά! (κι όσο για την... φατσούλα- σιγά την Μόνικα- παίζει αλλού κι εκεί είναι μια χαρά, εκεί να μείνει!)

22/3/07 2:01 PM  
Blogger Librofilo said...

This comment has been removed by the author.

22/3/07 2:02 PM  
Anonymous Anonymous said...

a fiend sent me around to verify this unbelievable picture of me is posted in your fucking greek blog. Erase it the next minute you receive this or the lawsuite is in the mail.

you better do

GC

22/3/07 4:11 PM  
Blogger scalidi said...

Ευθύνεστε για την ψυχαγωγία μου εδώ και λίγο καιρό, οικοδεσπότης και σχολιαστές...Καλή συνέχεια!

22/3/07 5:07 PM  
Blogger mamaloukas said...

george
Klounis
no μαρτίνι νο party βρε animal?
get the fuck out οφ χέαρ βρε doctor monkey (μαιμού γιατρέ)

σόρι γι΄αυτό παιδιά

Βασιλική
σ ευχαριστούμε αγαπητή μου
να περνάτε όποτε θέλετε

22/3/07 5:35 PM  
Anonymous Anonymous said...

dimitris,
μάλλον το φλεγματικό μου (και ολίγον μπλακ και εντελώς εγγλέζικο) χιούμορ ήταν και ντεφορμέ εν προκειμένω! λολ!

όσον αφορά τη μόνικα, πρόκειται περί φυσικού φαινομένου, όπως λ.χ. οι καταράκτες του Νιαγάρα, κλπ. (δεν θα μιλήσω για την υποκριτική της εδώ - γιατί είμαι γυναίκα και θα με πείτε κακιά) αλλά κατανοώ την ανδρική ματιά όλων σας και τη σέβομαι (όπως λέει και ο άνδρας μου, 'θα περάσουν χρόνια να εμφανιστεί γυναίκα σαν και αυτή').

22/3/07 10:43 PM  
Blogger mamaloukas said...

Alexandra
μ' αρέσει η γνώμη του συζύγου σας, είναι δικός μας!

23/3/07 8:50 PM  

Post a Comment

<< Home