Friday, June 23, 2006

Αστυνομικό δελτίο 6 Άλεξ και χρηματαποστολές

Άλεξ

σιχαίνομαι τα κανάλια που βομβαρδίζουν με τίτλους: "ραγδαίες εξελίξεις, αποκαλύψεις κτλ" και τίποτα καινούργιο δεν έχει συμβεί, αν εξαιρέσεις μαι ανώνυμη εππιστολή που έστειλε ένας χριστιανός και υποστηρίζει κι αυτός τα λογικά. δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω πολύ ειδήσεις όμως νομίζω πως τα κανάλια, αφού έχασαν το μονωπόλιο να λένε αυτοί τις ηλιθιότητές τους (πρωταθλητής ο Τσαρούχας), την αγνόησαν πολύ γρήγορα.
υπομονή για τη μνήμη αυτού του παιδιού.
προς το φίλο μου τον Καμπουράκη που λέει ότι υπερασπίζεται τη μνήμη του παιδιού και των συναδέλφων του (τον οποίο συμπαθώ γιατί κατα βάθος είναι καλή ψυχή κι έτσι δεν μπορεί να παίξει καλά το γλοιώδες παιχνίδι των δημοσιογράφων)

εικόνα στο πρωινό Μέγκα χωρισμένη στα τέσσερα.
Πάνω παράθυρα οι παρουσιαστές, κάτω αριστερά φωτογραφία του Άλεξ, κάτω δεξιά ο εκσκαφέας να σκάβει συνεχώς. (σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής)
Τι άλλο να κάνετε για να προσβάλετε τη μνήμη αυτού του παιδιού απ' το να μας υπογραμμίζετε ότι είναι χώμα πια και τον ψάχνει να τον ξεθάψει ένας εκσκαφέας;
Εκεί είναι ο Άλεξ, χώμα πια... (Το καταλάβαμε κύριοι...)

Χρηματαποστολές

Θέλω ποσοστό από τα κέρδη!
όλες οι ληστείες γίνονται εκεί οπου διαδραματίστηκε η δική μου στο Μεγάλο Θάνατο του Βοτανικού, στο Κολωνό όρια Βοτανικού
Λές να με διαβάζουν οι ληστές;
Προχτεσινή ληστεία: Με 3 εκατομμύρια ευρώ στην καμπίνα πήγανε να βάλουνε βενζίνη οι φραπόφύλακες! τι σύμπωση. εκεί ήταν και τα καλόπαιδα με τα όπλα. είπανε:
Λες να χει λεφτά ρε μπάμπη το θωρακισμένο; είπε ο Αντριάν
Βέβαια απάντησε ο μπάμπης.
δε το χτυπάμε τότε;
Αμέ

κι έτσι κλάπησαν τα λεφτά. Άτυχη στιγμή μωρέ είπανε κι οι φρουροί κια ρνήθηκαν τα πάντα


κι αφού τα λεφτά είναι ασφαλισμένα κανείς δεν πολυασχολείται πόσο μάλλον η αστυνομία.

Ελλάδα: παράδεισος για μερικά επαγγέλματα...