Monday, June 05, 2006

Αστυνομικό δελτίο 4 Παλαιοκωσταίοι + αλβανός

Το ρεζιλίκι έγινε και πέρασε στην ιστορία. Η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου. Διασκεδάζω πολύ με κάποιες εικόνες που δείχνουν τα διεθνή πρακτορεία. Τρείς έλληνες αστυνομικοί βαδίζουν, δηλαδή κάνουν βόλτα κάτω από κάτι δέντρα. Δεν διακρίνεται, αλλά είμαι σίγουρος ότι καπνίζουν και κρατούν τι άλλο; Το φραπέ τους.
Καθόλου διασκεδαστικό όμως δεν είναι το γεγονός ότι μαζί με τον Β. Παλαιοκώστα απέδρασε κι ένα μπουμπούκι αλβανός που ήταν μέσα για ανθρωποκτονία.
Θυμάμαι την υπόθεση. Ο αλβανός με ασχολίες όπως, μπράβος, μαφιόζος, έμπορος ναρκωτικών, προαγωγός σκότωσε έναν Έλληνα τριαντάχρονο νεαρό γιατί νόμιζε ότι του είχε πάρει τη γυναίκα, μια Ρωσίδα. Μόνο που έκανε λάθος. Η δικιά του λεγόταν Ροξάνα ενώ του νεαρού Οξάνα (ή το αντίστροφο).

Θυμάμαι ότι έψαχναν τον νεαρό μέρες σε απομακρυσμένες δασώδεις περιοχές της Αττικής κι ότι ασχολήθηκαν και οι μεσημεριανές εκπομπές. Μέχρι που δεν ξανακούσαμε τίποτα. Πιθανότατα θα βρήκαν το πτώμα του καιρό αργότερα.
Ο αλβανός, που σκοτώνει για πλάκα, κυκλοφορεί ελεύθερος.
Θέμα χρόνου πότε θα σκοτώσει ξανά.

Labels:

6 Comments:

Blogger lazopolis said...

Εκτός θέματος, και αν θέλεις το σβήνεις το σχόλιο: εφόσον σε ενδιαφέρει η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επαφή με άλλους ιστολόγους, γιατί δεν συμπεριλαμβάνεις το ιστολόγιο στο monitor.vrypan.net (στο τέλος της σελίδας υπάρχει ο σύνδεσμος "προσθήκη blog"); Το διαβάζει πολύς κόσμος και υπάρχουν διάφορες δυνατότητες αλληλεπίδρασης, χωρίς καμμία υποχρέωση.

Εγώ σε βρήκα μέσω του diavazo.blogspot.com που το βρήκα από 'κει.

6/6/06 1:50 AM  
Blogger mamaloukas said...

Ευχαριστώ. Δεν σβύνω σχόλια παρά μόνο αν είναι υβριστικά ή κακόβουλα. δεν είναι ο σκοπός μου η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επαφή με άλλους ιστολόγους αλλά είναι πάντα καλοδεχούμενη. ίσως να ακολουθήσω τη συμβουλή σας τις επόμενες μέρες.

6/6/06 7:28 PM  
Blogger Unknown said...

Απόδραση + Άλεξ=Ξχάστηκε το θέμα των καταλήξεων στα ΑΕΙ/ΤΕΙ...

7/6/06 1:18 AM  
Blogger scalidi said...

όπως το είπες, tolisbak, "καταλήξεων", γιατί σαν ξεχασμένες καταλήξεις είναι ότι καταλήψεις...

7/6/06 12:46 PM  
Blogger mamaloukas said...

Αλέξη σ' ευχαριστώ σύντομα θα σε επισκεφτώ στο μπλογκ σου.
Όσο για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ μοιραία το μπλογκ μου δίνει περισσοτερο βάρος στο αστυνομικό ρεπορτάζ, στα αστυνομική φύσεως γεγονότα.

7/6/06 12:58 PM  
Blogger scalidi said...

είχε ένα καταπληκτικό σκίτσο σήμερα ο Χαντζόπουλος στα Νέα για το θέμα του ποστ, αναζητήστε το...

7/6/06 2:05 PM  

Post a Comment

<< Home